Ønsker du yoga og mindfulness på din arbejdsplads?

Oplever du stress på dit arbejde? Bliver der drukket for meget kaffe og spist for meget sukker?

Oplever du, at du har svært ved at falde i søvn om natten? Spiser du, selvom du ikke er sulten? Farer du nemt op? Føler du dig drænet for energi, når arbejdsdagen er slut? Oplever du spændingshovedpine og smerter i nakke og skuldre?

Gør som mange andre virksomheder og få yoga på arbejdspladsen. Yoga giver nemlig en sund krop, ro, overblik og øget koncentrationsevne. Med en regelmæssig yogapraksis vil de fleste opleve en øget indre ro og mental klarhed, der gør det nemmere at overskue en hektisk hverdag.

Du og dine kollegaer har nu muligheden for få Jeres helt eget skræddersyede program til Jeres arbejdsplads alt efter, hvad I har brug for!

Er I kontorfolk, har I mulighed for at blive undervist direkte ved Jeres skrivebord. Øvelser der er effektive mod spændte nakke- og skuldermuskler, spændingshovedpine, øm lænd, tunge ben og fødder, trætte øjne, stive fingre og mange andre ubehag, som arbejdet bag skærmen kan forårsage.

Har I mulighed for at rulle yoga måtter ud, kan jeg undervise Jer i både styrkende og blide yogaøvelser og selvfølgelig med en skøn afspænding til sidst.

Ring eller mail til mig for et helt uforpligtende tilbud:

mona.skak.tallgren@hotmail.com / 30 25 09 57