KALI KURSUS D. 22. APRIL 2023. SE UNDER EVENTS

 
Tidligere elever har udtalt:

Forløbet har været en stor inspirationskilde for mig personligt til at stoppe op i livet og give mig selv den fordybelse og ro, som ikke eksisterer i en travl hverdag, hvor alt skal måles og vejes, medmindre man selv vælger det. Shakti Yoga åbner sindet, sanserne og kroppen og bevidstgør mig om, hvor stor en del af den indre verden jeg sjældent er i kontakt med, medmindre jeg selv vælger at sige ja til den og at sige ja til mig selv. At turde være til stede med mig selv i et rum, hvor jeg kun skal lytte til, hvad der foregår i mig og lade tanker optage mig og lade dem passere i de dybe øvelser, hvor jeg kommer i kontakt med alle de følelser, der gemmes væk. Shakti Yogaen er et fristed, hvor man ikke skal præstere, konkurrere eller vurderes. Man får lov at være, der hvor man er. Jeg er blevet bedre til at mærke efter, stoppe op og sætte tempoet ned og vil give mine varmeste anbefalinger. Det er mit ønske, at Shakti Yoga skal være en del af mit liv fremover, og jeg vil vælge aktivt at sige ja til at trække mig tilbage og bruge blot en lille smule tid i min hverdag på de redskaber, jeg i dette forløb er blevet introduceret til.”

“Kære Mona,
vil bare sige tak for sidst, det var en meget dejlig og speciel yoga og meditation for mig. Jeg oplevede at komme helt ind i mig selv, en stærk åbning ind til hjertet og følelserne. Det er meget sjældent, det sker så rent, og det var i nuet og meget forløsende. En dybt spirituel oplevelse, som jeg sjældent har. Så 1000 tak, tak, tak.
Det var de øvelser, du lavede med os, og den energi, du giver videre, der hjalp mig. Og snakken om jadeægget og de andre ting, der bragte mig ned ad memory lane, til en tid, hvor jeg også arbejdede med disse ting. Men havde forladt det, fordi jeg gav slip på håbet og længslen efter det kvindelige i mig selv, som jeg åbenbart har forbundet med ungdom – og har opgivet her i de seneste år, hvor alt har været kamp, hårdt arbejde og ældning….ikke særlig sjovt, men man bider jo tænderne sammen.”