Udtalelser:
Kvinde på Shakti Yoga 40+ kursus:

“Kære Mona,
vil bare sige tak for sidst, det var en meget dejlig og speciel yoga og meditation for mig. Jeg oplevede at komme helt ind i mig selv, en stærk åbning ind til hjertet og følelserne. Det er meget sjældent, det sker så rent, og det var i nuet og meget forløsende. En dybt spirituel oplevelse, som jeg sjældent har. Så 1000 tak, tak, tak.

Det var de øvelser, du lavede med os, og den energi, du giver videre, der hjalp mig. Og snakken om jadeægget og de andre ting, der bragte mig ned ad memory lane, til en tid, hvor jeg også arbejdede med disse ting. Men havde forladt det, fordi jeg gav slip på håbet og længslen efter det kvindelige i mig selv, som jeg åbenbart har forbundet med ungdom – og har opgivet her i de seneste år, hvor alt har været kamp, hårdt arbejde og ældning….ikke særlig sjovt, men man bider jo tænderne sammen. “

Sanne efter Shakti Yoga 40+ forløbet:

Forløbet har været en stor inspirationskilde for mig personligt til at stoppe op i livet og give mig selv den fordybelse og ro, som ikke eksisterer i en travl hverdag, hvor alt skal måles og vejes, medmindre man selv vælger det. Shakti Yoga åbner sindet, sanserne og kroppen og bevidstgør mig om, hvor stor en del af den indre verden jeg sjældent er i kontakt med, medmindre jeg selv vælger at sige ja til den og at sige ja til mig selv. At turde være til stede med mig selv i et rum, hvor jeg kun skal lytte til, hvad der foregår i mig og lade tanker optage mig og lade dem passere i de dybe øvelser, hvor jeg kommer i kontakt med alle de følelser, der gemmes væk. Shakti Yogaen er et fristed, hvor man ikke skal præstere, konkurrere eller vurderes. Man får lov at være, der hvor man er. Jeg er blevet bedre til at mærke efter, stoppe op og sætte tempoet ned og vil give mine varmeste anbefalinger. Det er mit ønske, at Shakti Yoga skal være en del af mit liv fremover, og jeg vil vælge aktivt at sige ja til at trække mig tilbage og bruge blot en lille smule tid i min hverdag på de redskaber, jeg i dette forløb er blevet introduceret til. 

Janni Mai på Shakti Yoga 40+ forløbet:

Efter en yogatime hos Mona oplevede jeg en følelse af dyb indre ro og fredfyldthed. Det var samtidig meget meditativt og utroligt afslappende, samtidig meget inspirerende, da Mona fortæller løbende under timen, hvad de forskellige øvelser er gode For. Mona er en meget dygtig og levende yogainstruktør, med en dejlig og kærlig personlighed. Jeg kan på det varmeste anbefale Mona Skak. 

Nana:

Efter at have rejst i Indien, hvor jeg dyrkede en del yoga, begyndte jeg på Monas yogahold. Det fik jeg en masse ud af, da undervisningen både havde fokus på det tekniske i øvelserne såsom åndedræt og kropsholdning, de rolige omgivelser og den afslappede “underviser” (Mona) samt det spirituelle, som for mig er en stor del af yogaen, så det ikke bliver for fitnessorienteret. Det var dejligt at mærke, hvordan jeg blev mere smidig og afslappet efter hver yogatime, og hvordan yogaen gav/giver mig mere overskud ift. studie og job med mindre nervøsitet og stress. 

Catrine:

Du har fra allerførste undervisningsgang, lige efter du blev færdig med din uddannelse, formået at ‘nå ud over yoga-måtten’ med din smittende positive energi, overskud og engagement. Din undervisning har et superlækkert flow – og er altid udfordrende – du er god til at vise hvordan stillingerne skal se ud men samtidig hvordan de kan tilpasses forskellige niveauer. Og din guidede afspænding er en helt fantastisk afslutning som kan få en hver tanke ‘sendt uden for døren’ til bagefter når man er klar til hverdagen igen med toptunet fornyet energi og overskud. ☺

Bonita, www.waterwear.dk:

Jeg har fulgt Monas yogaundervisning det sidste halve år. Kendetegnende for undervisningen er stor varme og rummelighed. Mona balancerer fint mellem styring af holdet som helhed, og at være opmærksom på, og tilgodese den enkeltes behov. Det er tydeligt, at Mona har en velfunderet viden og erfaring indenfor yogaens verden, og der bliver gerne fulgt op med en forklaring på hvad de forskellige øvelser gør godt for, i undervisningen. Samtidig bliver der lagt stor vægt på at der mærkes efter hvad kroppen har behov for den pågældende dag, og at yoga er en individuel rejse, som kan anskues med nysgerrighed og ikke fordømmelse -Netop dette skaber en undervisning, hvor der er plads til alle. Endvidere er Mona et indfølende, empatisk og kærligt menneske, som gør rummet trygt at arbejde i.

Jeg anbefaler Monas undervisning på det varmeste.  

Katja:

Jeg har gået i terapi hos Mona Tallgren siden marts 2011. Monas terapi har haft stor indflydelse på min hverdag. Mona er meget åben og jeg har åbnet naturligt hjertet op for hende når vi taler sammen. I gennem min terapi er jeg blevet bedre til at sætte ord på mine følelser og sætte grænser. Når jeg er i terapi hos mona hjælper hun med at finde min indre ro. Jeg har været rigtig glad for at gå hos hende og fortsætter min terapi.

Kvindelig klient 22 år:

 Jeg er rigtig glad for at have mødt dig, og du har allerede gjort en stor forskel i mit liv. Det skal du virkelig have tak for.  

Lisbeth:

Jeg vil altså også takke dig uendeligt meget for din dejlige og rolige måde at være på. Din yoga har hjulpet mig utrolig meget det sidste år. Jeg har givet min krop den ro, den så heftigt skreg på dennem din blide og omsorgsfulde yoga. Det har uden tvivl være en 180 grader vending for min stressede og forglemte krop. Jeg er dig dybt taknemmelig Mona. Det at sætte ord på yogaen efterfølgende har været guld værd, da jeg derved både har mærket roen og yogaens virkning i min krop og har sat ord på til dig og holdet. Det er tiltider meget sårbart, men jeg vil bare ikke undvære denne ro og trygge stemning i din yoga. Jeg vil virkelig komme til at savne dig og din beroligende væremåde.