Events / Workshops
KALI WORKSHOP 5 timer lørdag d. 11. Nov. 2023

Længes du efter at mærke din kraft, din vildskab og din sårbarhed?

Længes du efter at give dig hen i dansen og mærke frihed i krop og sind?

Længes du efter at slippe hæmninger, kontrol og måske droppe ud af hamsterhjulet?

Er der noget, som du har brug for at slippe, så du kan folde dig ud som den kvinde, du inderst inde ønsker at være?

Så har du muligheden for at deltage i denne workshop med andre kvinder, der også har den samme længsel.

Der vil være oplæg om den hinduistiske gudinde Kali, meditation, masser af bevægelse og fri dans. Dem der har lyst til at sætte ord på deres proces har mulighed for det i en “sharing” runde.
Vi slutter af med en afspænding.

Workshoppen foregår i København. Nærmere info fåes ved tilmeldingen.

Kali er en hinduistisk gudinde og ødelæggelsens gudinde, der repræsenterer den kvindelige shakti energi.

Kali er gudinden, der bringer den søgende til sin sande væren.

Ligeledes er Kaligudindens frygtindgydende ansigt med den lange blodige tunge ikke et udtryk for ondskab, men for, at hun er nådesløs i sin destruering af alt, hvad der er falsk.

Jeg benytter arketypen Kali for at kvinder, kan få mulighed for at spejle sig i en kvinde, der har modet til at stå i sin kraft, tale sin sandhed, mærke sin seksualitet, tør slippe uhensigtsmæssige mønstre som kontrol, begær og præstation, som skygger for, at hun kan mærke kærlighed og ånd.

Til workshoppen kan du medbringe mørkt eller sort tøj, for at symbolisere Kalis mørke energi.


Hvis du har behov for at skrive ned undervejs, kan du medbringe en notesbog og pen.


Der er ikke tæpper i salen, så du skal medbringe tæppe og/eller yogamåtte til afspændingen. Husk også en flaske med vand.

Denne workshop er for dig, der gerne vil undersøge og opleve kraft og vildskab i din krop, så du kan forlade workshoppen, som en styrket, modig og kraftfuld kvinde.

Workshoppen er ikke egnet for dig, der har ubearbejdede traumer. Den er heller ikke egnet for dig, der bliver skræmt af andre kvinders kraft og vildskab.
Jeg er ikke ansvarlig for de følelser, der måtte opstå i dig. Du er selv ansvarlig for at arbejde videre med det, der måtte komme frem i eller efter workshoppen.

Lidt om mig: Jeg har undervist i yoga siden 2010 og brænder for at skabe trygge rum for mine elever og videregive yogaens gavnlige virkninger.
Jeg faciliterer forskellige grupper og kurser for kvinder bl.a. yoga til kvinder i overgangsalderen, chakra yoga og mindful yoga.
Jeg har adskillige uddannelser og kurser med i bagagen bla. er jeg psykoterapeut og Shakti Yoga lærer (yoga til kvindekroppen), derudover har jeg deltaget i adskillige kvindegrupper og kurser indenfor shamanisme og tantra. Jeg faciliterer Free Flow dans i Fysisk Form, hvor jeg også underviser i yoga, og danser fri dans i gruppen “Dansesøstre”. Man kan følge mig på Shakti Yoga på de sociale medier og www.monaskak.dk.

Jeg glæder mig til at møde dig og skabe et rum med mulighed for at du kan mærke din kraft, vildskab og sårbarhed samt ikke mindst energien fra de andre kvinder i rummet. At skabe et støttende, omsorgsfuldt og accepterende rum uden vurderinger, så du har mulighed for at arbejde med, det du har brug for at slippe, for at kunne være den kvinde, som du inderst inde længes efter at være.

Tidligere deltagere har udtalt:

“Det var virkelig en tryg og rørende atmosfære, og et frisættende rum med plads til alle, uanset hvor på rejsen vi hver især var, eller skulle hen. Jeg er slet ikke færdig med Kaliworkshop – kun lige begyndt. Tak Mona, og tak til alle på holdet.” /Cirkeline

“Kali workshop gav mig adgang til power og styrke og gav mig adgang til mørke indre rum i mig selv, som jeg ikke før har undersøgt. Kvindelighed har fået flere facetter og Mona guider dig trygt igennem dansende universer af Kali og Shiva til fed musik.” Ajarose

“I Kali ceremonien, inspirerer Mona dig til at tage med på en vild og fantastisk indre rejse, gennem hendes intuitive guidning og musik valg. Jeg fandt selv en smuk balance mellem det sårbare og min egen kvindelige styrke og urkraft. Det er absolut ikke sidste gang, at jeg er med!” Kh. Isabella Carmen Johansson

“Jeg havde nogle rigtig fine timer i din workshop, jeg følte mig godt tilpas i det rum der var. For mig opstod der bla hurtigt en følelse af fællesskab med gruppen. Skulle noget være anderledes, ville jeg gerne ha haft, at det havde varet længere tid, så der havde været mere tid til at ind i processen, gå på opdagelse i de tilstande der kom op og tid til opmærksomhed på at integrerer det som kom op under procesdansen.
Så tak for nogle gode timer. Jeg er blevet nysgerrig på at gå mere på opdagelse hvad dansen kan ”

Varm Hilsen Sia

Hvis du ønsker at deltage eller har nogle spørgsmål, så skriv til: mona.skak.tallgren@hotmail.com.

Du er sikret en plads, når jeg har modtaget din betaling. Beløbet gives ikke retur, men du er fri til at videresælge din billet til en anden kvinde, hvis du ikke kan deltage alligevel.

Kærligste hilsner

Mona