Om Mona

Når jeg i dag ser tilbage på mit liv, så har det været en lang rejse for at lære mit sind og min krop at kende.

Jeg har erfaret, at det er muligt at mindske lidelse, når vi tager ansvar for os selv og tør række ud efter hjælp. Når vi støttes i at mærke, hvad der sker i kroppen og sætte ord på følelser og tanker i et trygt og accepterende rum. Når vi lærer at anerkende os selv, også når livet er svært. Jeg har erfaret at psykoterapi virker, og at yoga og mindfulness virker. Det er aldrig for sent at opbygge et godt og sundt selvværd.

Mine egne livskriser har bragt mig på udviklende rejser, så jeg i dag både har uddannet mig til psykoterapeut, traumeterapeut, yoga og mindfulness lærer.

Jeg er oprindeligt uddannet sygeplejerske og nåede at arbejde i 10 år som sygeplejerske, før jeg fik stresssymptomer og valgte at sadle helt om. Stå af ræset, træde ud af hamsterhjulet og blive fuldtids yogalærer.  

Jeg har siden min første yogalærer uddannelse i 2010 gennemført adskillige kurser og uddannelser bl.a. en Shakti Yoga lærer uddannelse – yoga til kvindekroppen. Jeg har opnået en dybere viden om, hvordan yogaøvelser kan støtte kvinden i hendes forskellige overgange i livet. Jeg har deltaget i en del kvindegrupper og har erfaret, hvor vigtigt det er, at vi har fællesskaber, hvor vi kan være os selv – uden præstation, men med medfølelse og omsorg, også når vi åbner op for det, der er svært.

I processen at blive sig selv og udvikle et kærligt og medfølende jeg, er det min erfaring, at vi må have mennesker, der støtter os på den vej og også klapper, når det går godt.

I dag giver det så meget mening at kunne bruge min erfaring til at støtte mine elever på rejsen til at få brudt med ubevidste og negative tanke og handlemønstre, så de kan leve i bevidsthed og få det liv de inderst inde længes efter.

Det kan også være at man har brug for yogaen til at opbygge styrke, mere fleksibilitet, ro og glæde i kroppen, og som regel opdager folk, at yogaen er meget mere end blot fysiske øvelser.

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du/I har brug for psykoterapeutiske samtaler, yoga eller mindfulness undervisning.

Kærlige hilsner

Mona Skak